И како сад ОВО да одбијеш Јувентусе?!

Манчестер Сити нуди Погби 27.000.000 евра по сезони, а Јувентусу скоро 100.000.000 евра! Најаве да ће Грађани кренути у велики напад на француског аса добијају потврду. Желе да га учине најплаћенијим играчем света као што јер то био случај са Јајом Туреом.

Фудбал 12.05.2015 | 14:00
И како сад ОВО да одбијеш Јувентусе?!

Сјајни Јувентусов везиста Пол Погба је до сада успешно одолевао нападима богатијих клубова који су му нудили финансијске услове каквима Јувентус не може да парира. Готово да нема великог европског клуба који није ставио Погбу на врх листе жеља. Од Бајерна, преко шпанскиг великана Барсе и Реала, пребогатог Пари Сен Жермена, Муриња у Челсију, до Манчестер Јунајтеда који жели да исправи грешку. Али само један од њих је спреман да сруши границе и направи земљотрес на фудбалској пијаци како би се докопао Погбе.

Разочаравајућа сезона без трофеја, значи да ће Манчестер Сити опет силовито кренути у прелазном року на на довођење великих појачања. А, Погба је прво име на листи. Острвски и италијански медији преносе да је Манчестер Сити спреман да Јувентусу плати 97.000.000 евра на име обештећења! Као у случају када је продала Зинедина Зидана у Реал Мадрид, тешко да ће Стара дама моћи да одбије ову понуду.

Такође, Погба ће добити понуду какву пре њега није добио ниједан играч у историји фудбала. Манчестер Сити је спреман да му понуди уговор вредан 27.000.000 евра по сезони чиме би свргнуо Леа Месија са листе најплаћенијих фудбалера данашњице. Када се одбије порез, Погба би на Етихаду зарађивао чистих 17.000.000 евра годишње.

Манчестер Сити нас је навикао да пробија границе када је пре неколико година учинио Јају Туреа најплаћенијим фудбалером света. И управо би одлазак Туре у неку руку финансирао довођење Погбе. Због финансијског фер-плеј, Грађани морају да се реше неких од најплаћенијих фудбалера међу којима је и Туре.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Боки

12.05.2015 12:28

Ех да заради код нас толике паре не би порез морао плацати.Е сад они сто казу како је у РС велик порез нека израцунају колико процената је ово па онда нека прицају како су код нас велики порези.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПДВ

12.05.2015 12:52

Њих шиша порез на луксуз. А то је код нас мисаона именица.