I kako sad OVO da odbiješ Juventuse?!

Mančester Siti nudi Pogbi 27.000.000 evra po sezoni, a Juventusu skoro 100.000.000 evra! Najave da će Građani krenuti u veliki napad na francuskog asa dobijaju potvrdu. Žele da ga učine najplaćenijim igračem sveta kao što jer to bio slučaj sa Jajom Tureom.

Fudbal 12.05.2015 | 14:00
I kako sad OVO da odbiješ Juventuse?!

Sjajni Juventusov vezista Pol Pogba je do sada uspešno odolevao napadima bogatijih klubova koji su mu nudili finansijske uslove kakvima Juventus ne može da parira. Gotovo da nema velikog evropskog kluba koji nije stavio Pogbu na vrh liste želja. Od Bajerna, preko španskig velikana Barse i Reala, prebogatog Pari Sen Žermena, Murinja u Čelsiju, do Mančester Junajteda koji želi da ispravi grešku. Ali samo jedan od njih je spreman da sruši granice i napravi zemljotres na fudbalskoj pijaci kako bi se dokopao Pogbe.

Razočaravajuća sezona bez trofeja, znači da će Mančester Siti opet silovito krenuti u prelaznom roku na na dovođenje velikih pojačanja. A, Pogba je prvo ime na listi. Ostrvski i italijanski mediji prenose da je Mančester Siti spreman da Juventusu plati 97.000.000 evra na ime obeštećenja! Kao u slučaju kada je prodala Zinedina Zidana u Real Madrid, teško da će Stara dama moći da odbije ovu ponudu.

Takođe, Pogba će dobiti ponudu kakvu pre njega nije dobio nijedan igrač u istoriji fudbala. Mančester Siti je spreman da mu ponudi ugovor vredan 27.000.000 evra po sezoni čime bi svrgnuo Lea Mesija sa liste najplaćenijih fudbalera današnjice. Kada se odbije porez, Pogba bi na Etihadu zarađivao čistih 17.000.000 evra godišnje.

Mančester Siti nas je navikao da probija granice kada je pre nekoliko godina učinio Jaju Turea najplaćenijim fudbalerom sveta. I upravo bi odlazak Ture u neku ruku finansirao dovođenje Pogbe. Zbog finansijskog fer-plej, Građani moraju da se reše nekih od najplaćenijih fudbalera među kojima je i Ture.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Boki

12.05.2015 12:28

Eh da zaradi kod nas tolike pare ne bi porez morao placati.E sad oni sto kazu kako je u RS velik porez neka izracunaju koliko procenata je ovo pa onda neka pricaju kako su kod nas veliki porezi.

ODGOVORITE
Name

PDV

12.05.2015 12:52

Njih šiša porez na luksuz. A to je kod nas misaona imenica.