Гроф након Локомотиве седа на клупу Звезде?!

Миодраг Божовић поднео оставку на место тренера Локомотиве из Москве. У Звезди га годинама уназад желе.

Фудбал 12.05.2015 | 13:00
Гроф након Локомотиве седа на клупу Звезде?!

Пораз од градског ривала ЦСКА (1:3) у прошлом колу, приморао је тренера Миодрага Божовића да поднесе оставку у Локомотиви из Москве.

Тим за који од овог пролећа наступа и бивши нападач Партизана Петар Шкулетић тренутно је на седмом месту Премијер лиге са малим изгледима да се домогне Европе на крају сезоне.

Локомотива је у првенству Русије изгубила четири од последњих пет утакмица, а једном је играла нерешно.

"Клуб је играчима и стручном штабу обезбедио максималне услове за такмичење, а ми смо у серији пораза, очигледно неспремни да одговоримо изазовима у Премијер лиги. Наш циљ је био врх табеле, а сада смо седми. Подносим оставку", поручио је популарни "Гроф".

После неколико година проведених у Србији и Црној Гори, где се као тренер калио на клупи Грбља, чачанског Борца, Хајдука из Куле и подгоричке Будућности, отишао је у Русију и до сада поред Локомотиве, коју је преузео у октобру прошле године, водио Амкар, Ростов и Динамо из Москве.

Божовић се већ неколико година спомиње као тренер којег би волели да виде на клупи Црвене звезде. Црвено-бели ће сезону завршити без трофеја, тако да ће по свему судећи доћи и до растанка са шефом стручног штаба Ненадом Лалатовићем.

Божовић у Звезди овог лета?

Све је могуће...

Коментари / 0

Оставите коментар