Grof nakon Lokomotive seda na klupu Zvezde?!

Miodrag Božović podneo ostavku na mesto trenera Lokomotive iz Moskve. U Zvezdi ga godinama unazad žele.

Fudbal 12.05.2015 | 13:00
Grof nakon Lokomotive seda na klupu Zvezde?!

Poraz od gradskog rivala CSKA (1:3) u prošlom kolu, primorao je trenera Miodraga Božovića da podnese ostavku u Lokomotivi iz Moskve.

Tim za koji od ovog proleća nastupa i bivši napadač Partizana Petar Škuletić trenutno je na sedmom mestu Premijer lige sa malim izgledima da se domogne Evrope na kraju sezone.

Lokomotiva je u prvenstvu Rusije izgubila četiri od poslednjih pet utakmica, a jednom je igrala nerešno.

"Klub je igračima i stručnom štabu obezbedio maksimalne uslove za takmičenje, a mi smo u seriji poraza, očigledno nespremni da odgovorimo izazovima u Premijer ligi. Naš cilj je bio vrh tabele, a sada smo sedmi. Podnosim ostavku", poručio je popularni "Grof".

Posle nekoliko godina provedenih u Srbiji i Crnoj Gori, gde se kao trener kalio na klupi Grblja, čačanskog Borca, Hajduka iz Kule i podgoričke Budućnosti, otišao je u Rusiju i do sada pored Lokomotive, koju je preuzeo u oktobru prošle godine, vodio Amkar, Rostov i Dinamo iz Moskve.

Božović se već nekoliko godina spominje kao trener kojeg bi voleli da vide na klupi Crvene zvezde. Crveno-beli će sezonu završiti bez trofeja, tako da će po svemu sudeći doći i do rastanka sa šefom stručnog štaba Nenadom Lalatovićem.

Božović u Zvezdi ovog leta?

Sve je moguće...

Komentari / 0

Ostavite komentar