Заховић послао паре у КК Партизан!

Санираћемо дуг од 4.000.000 евра, време је да захвалимо клубу на лепим тренуцима! „Било где да живимо и шта год да радимо, ми Гробари смо у обавези да прискочимо у помоћ“, каже некадашњи везиста црно-белих, сада диркетор Марибора.

Кошарка 12.05.2015 | 23:20
Заховић послао паре у КК Партизан!

Прво Александар Митровић, а одмах за њим Златко Заховић. Талас подршке кошаркашком клубу Партизан стиже из иностранства, пошто је по узору на фудбалског репрезентативца Србије и некадашњи везиста црно-белих, а сада спортски директор Марибора, послао помоћ у Хумску, у намери да се преброди велика финансијска криза која дрма један од најуспешнијих спортски колектива у држави.
„Непријатно ми је да говорим о томе јавно, надао сам се да информација неће процурити до новинара, јер нема потребе да се истиче то у први план, али уколико ће мој гест изазвати доминио ефекат, као што кажу, онда нема проблема ни да потврдим да је тачно то што новине пишу“, поручио је Заховић, за српско изадње портала Гоал.цом.

Иначе, ова акција Гробара засад нема назив и није званично дефинисана, али представља наставак оне од пре два месеца, кад су навијачи огранизовали ревијалну утакмицу у Пиониру „Гробари за нас“, а затим слично дружење некадашњих асова у Чачку. Сад је проширена и на остале спортисте Спортског друштва Партизан. Бивше и садашње.
„Да, придружио сам се акцији навијача. Било где да живимо и шта год да радимо, ми Гробари су у обавези да прискочимо у помоћ нашем кошаркашком клубу. Свако према могућностима. На тај начин ћемо показати љубав и посвећеност кошаркашком клубу. И захвалити му за све лепе тренутке које нам је подарио“.

Златко Заховић је члан Партизана био од 1989. до 1993. (једну сезону провео на позајмици у зрењанинском Пролетеру), али је и по завршетку каријере често долазио у Београд, пратио утакмице кошаркашког клуба, а преко пријатеља у фудбалском распитивао се о ситуацији у осталим колективима.
„Срећан сам што су већина мојих пријатеља Гробари. Ништа мање нису привржени црно-белим бојама од мене. Скупили смо се и прикључили акцији помоћи Партизану. Корак по корак и навијачи ће успети да санирају дуг од 4.000.000 евра, колико су обавезе клуба“, допунио је Златко Заховић.

Коментари / 0

Оставите коментар