Zahović poslao pare u KK Partizan!

Saniraćemo dug od 4.000.000 evra, vreme je da zahvalimo klubu na lepim trenucima! „Bilo gde da živimo i šta god da radimo, mi Grobari smo u obavezi da priskočimo u pomoć“, kaže nekadašnji vezista crno-belih, sada dirketor Maribora.

Košarka 12.05.2015 | 23:20
Zahović poslao pare u KK Partizan!

Prvo Aleksandar Mitrović, a odmah za njim Zlatko Zahović. Talas podrške košarkaškom klubu Partizan stiže iz inostranstva, pošto je po uzoru na fudbalskog reprezentativca Srbije i nekadašnji vezista crno-belih, a sada sportski direktor Maribora, poslao pomoć u Humsku, u nameri da se prebrodi velika finansijska kriza koja drma jedan od najuspešnijih sportski kolektiva u državi.
„Neprijatno mi je da govorim o tome javno, nadao sam se da informacija neće procuriti do novinara, jer nema potrebe da se ističe to u prvi plan, ali ukoliko će moj gest izazvati dominio efekat, kao što kažu, onda nema problema ni da potvrdim da je tačno to što novine pišu“, poručio je Zahović, za srpsko izadnje portala Goal.com.

Inače, ova akcija Grobara zasad nema naziv i nije zvanično definisana, ali predstavlja nastavak one od pre dva meseca, kad su navijači ogranizovali revijalnu utakmicu u Pioniru „Grobari za nas“, a zatim slično druženje nekadašnjih asova u Čačku. Sad je proširena i na ostale sportiste Sportskog društva Partizan. Bivše i sadašnje.
„Da, pridružio sam se akciji navijača. Bilo gde da živimo i šta god da radimo, mi Grobari su u obavezi da priskočimo u pomoć našem košarkaškom klubu. Svako prema mogućnostima. Na taj način ćemo pokazati ljubav i posvećenost košarkaškom klubu. I zahvaliti mu za sve lepe trenutke koje nam je podario“.

Zlatko Zahović je član Partizana bio od 1989. do 1993. (jednu sezonu proveo na pozajmici u zrenjaninskom Proleteru), ali je i po završetku karijere često dolazio u Beograd, pratio utakmice košarkaškog kluba, a preko prijatelja u fudbalskom raspitivao se o situaciji u ostalim kolektivima.
„Srećan sam što su većina mojih prijatelja Grobari. Ništa manje nisu privrženi crno-belim bojama od mene. Skupili smo se i priključili akciji pomoći Partizanu. Korak po korak i navijači će uspeti da saniraju dug od 4.000.000 evra, koliko su obaveze kluba“, dopunio je Zlatko Zahović.

Komentari / 0

Ostavite komentar