Ма, ко је то ''црна овца'' у Управи Партизана?!

Изјава једног од потпредседника Партизана Милорада Вучелића да су за титулу заслужни играчи, стручни штаб и ДЕО управе, изазвала разне коментаре. Где је и шта ради Љубиша Тумбаковић?

Фудбал 12.05.2015 | 17:20
Ма, ко је то ''црна овца'' у Управи Партизана?!

За оне који су, можда, заборавили Љубиша Тумбаковић је и даље потпредседник Партизана задужен за спортска питања (после одласка Драгана Ћирића са тог места практично је спортски директор).

А не видесмо га одавно. Заправо, није га било у јавности од промене на тренерској клупи Партизана када је уместо Марка Николића доведен Зоран Милинковић. Тумбаковић је, уз још двојицу чланова управе - редитеља, продуцента и глумца Драгана Бјелогрлића и музичара и глумца и шоумена Нелета Карајлића (Ненад Јанковић) био против смењивања Николића.

Али, онда се Тумбаковић појавио у свлачионици када је Зоран Милинковић представљен играчима. Било је то после утакмице са Чукаричким, односно 26. марта.

Од тада Тумбаковић се није оглашавао у јавности, није га било на многим скуповима у организацији управе Партизана (рецимо, неформални ручак са уредницима београдских медија, када је било упадљиво његово одсуство)... Долази на утакмице, али се ретко оглашава у медијима.

Зато је и "јако" звучала изјава једног од потпредседника Партизана Милорада Вучелића да су за титулу (за коју црно-белима, математички, треба још један бод) најзаслужнији фудбалери, стручни штаб, као и ДЕО управе.

"Заслужни су, пре свега, играчи и тренер Зоран Милинковић, који је однедавно са нама. Ту су наравно и навијачи, чија подршка нам много значи, а затим следи Управа клуба. Али, не комплетна, већ само један део, док други део није заслужан за успехе...", изјавио је Вучелић.

Занимљива изјава Вучелића, који је, вероватно, између редова, најавио кадровске промене или реконструкцију (популарна реч!) овог лета у управи. Током неформалних разговора са челницима Партизана могло се чути и да се тако нешто планира, пре свега у спортском сектору.

Не би се требало изненадити ако на месту спортског директора Партизана убудуће будемо гледали једног бившег играча, који веома воли Партизан, а који се већ доказао на функцији спортског директора једног клуба из региона...

Коментари / 0

Оставите коментар