Ma, ko je to ''crna ovca'' u Upravi Partizana?!

Izjava jednog od potpredsednika Partizana Milorada Vučelića da su za titulu zaslužni igrači, stručni štab i DEO uprave, izazvala razne komentare. Gde je i šta radi Ljubiša Tumbaković?

Fudbal 12.05.2015 | 17:20
Ma, ko je to ''crna ovca'' u Upravi Partizana?!

Za one koji su, možda, zaboravili Ljubiša Tumbaković je i dalje potpredsednik Partizana zadužen za sportska pitanja (posle odlaska Dragana Ćirića sa tog mesta praktično je sportski direktor).

A ne videsmo ga odavno. Zapravo, nije ga bilo u javnosti od promene na trenerskoj klupi Partizana kada je umesto Marka Nikolića doveden Zoran Milinković. Tumbaković je, uz još dvojicu članova uprave - reditelja, producenta i glumca Dragana Bjelogrlića i muzičara i glumca i šoumena Neleta Karajlića (Nenad Janković) bio protiv smenjivanja Nikolića.

Ali, onda se Tumbaković pojavio u svlačionici kada je Zoran Milinković predstavljen igračima. Bilo je to posle utakmice sa Čukaričkim, odnosno 26. marta.

Od tada Tumbaković se nije oglašavao u javnosti, nije ga bilo na mnogim skupovima u organizaciji uprave Partizana (recimo, neformalni ručak sa urednicima beogradskih medija, kada je bilo upadljivo njegovo odsustvo)... Dolazi na utakmice, ali se retko oglašava u medijima.

Zato je i "jako" zvučala izjava jednog od potpredsednika Partizana Milorada Vučelića da su za titulu (za koju crno-belima, matematički, treba još jedan bod) najzaslužniji fudbaleri, stručni štab, kao i DEO uprave.

"Zaslužni su, pre svega, igrači i trener Zoran Milinković, koji je odnedavno sa nama. Tu su naravno i navijači, čija podrška nam mnogo znači, a zatim sledi Uprava kluba. Ali, ne kompletna, već samo jedan deo, dok drugi deo nije zaslužan za uspehe...", izjavio je Vučelić.

Zanimljiva izjava Vučelića, koji je, verovatno, između redova, najavio kadrovske promene ili rekonstrukciju (popularna reč!) ovog leta u upravi. Tokom neformalnih razgovora sa čelnicima Partizana moglo se čuti i da se tako nešto planira, pre svega u sportskom sektoru.

Ne bi se trebalo iznenaditi ako na mestu sportskog direktora Partizana ubuduće budemo gledali jednog bivšeg igrača, koji veoma voli Partizan, a koji se već dokazao na funkciji sportskog direktora jednog kluba iz regiona...

Komentari / 0

Ostavite komentar