ЦЗТ: Нисмо мислили о Милутинову!

Председник Црвене звезде Телеком Милош Нинковић каже да "нема ништа" од сензационалног трансфера.

Кошарка 12.05.2015 | 17:00
ЦЗТ: Нисмо мислили о Милутинову!

Вест "Спортског журнала" да Црвена звезда Телеком размишља о довођењу Николе Милутинова када Бобан Марјановић по завршетку сезоне оде у иностранство, изазвала је буру у кошаркашкој јавности, пре свега међу навијачима два клуба.

Објективно, постоје јаки аргументи "за" такав трансфер (Евролига, боља плата, пријатељство са капитеном Звезде Луком Митровићем), али можда још јачи "против" њега (три године активног учешћа у љутом ривалству, потенцијално велики притисак навијача, статус водећег играча у Партизану и добро утабана стаза ка иностраном ангажману).

Из Црвене звезде Телеком и раније су поручивали да не желе да причају ни о доласцима, ни о одласцима играча док је сезона у току, али је председник клуба Милош Нинковић пристао да за "Блиц" каже и нешто конкретније.

"Нисмо размишљали о Милутинову и нема ништа од тог трансфера. Лепше би било да се пише о Звездиним победама, уместо што се нагађа састав за следећу сезону", јасан је Нинковић.

Црвено-бели су освојили Куп Кораћа и АБА лигу, обезбедили наступ у Евролиги трећу годину заредом и за перфектну сезону им остаје само још да прекину Партизанову доминацију у домаћем првенству.

Да ли ће у томе успети, видећемо за нешто више од месец дана, а затим следи и оно што се, очигледно, чека са великим нестрпљењем - прелазни рок.

Коментари / 0

Оставите коментар