CZT: Nismo mislili o Milutinovu!

Predsednik Crvene zvezde Telekom Miloš Ninković kaže da "nema ništa" od senzacionalnog transfera.

Košarka 12.05.2015 | 17:00
CZT: Nismo mislili o Milutinovu!

Vest "Sportskog žurnala" da Crvena zvezda Telekom razmišlja o dovođenju Nikole Milutinova kada Boban Marjanović po završetku sezone ode u inostranstvo, izazvala je buru u košarkaškoj javnosti, pre svega među navijačima dva kluba.

Objektivno, postoje jaki argumenti "za" takav transfer (Evroliga, bolja plata, prijateljstvo sa kapitenom Zvezde Lukom Mitrovićem), ali možda još jači "protiv" njega (tri godine aktivnog učešća u ljutom rivalstvu, potencijalno veliki pritisak navijača, status vodećeg igrača u Partizanu i dobro utabana staza ka inostranom angažmanu).

Iz Crvene zvezde Telekom i ranije su poručivali da ne žele da pričaju ni o dolascima, ni o odlascima igrača dok je sezona u toku, ali je predsednik kluba Miloš Ninković pristao da za "Blic" kaže i nešto konkretnije.

"Nismo razmišljali o Milutinovu i nema ništa od tog transfera. Lepše bi bilo da se piše o Zvezdinim pobedama, umesto što se nagađa sastav za sledeću sezonu", jasan je Ninković.

Crveno-beli su osvojili Kup Koraća i ABA ligu, obezbedili nastup u Evroligi treću godinu zaredom i za perfektnu sezonu im ostaje samo još da prekinu Partizanovu dominaciju u domaćem prvenstvu.

Da li će u tome uspeti, videćemo za nešto više od mesec dana, a zatim sledi i ono što se, očigledno, čeka sa velikim nestrpljenjem - prelazni rok.

Komentari / 0

Ostavite komentar