Лалат: Нисам ја ни довео Паркера!

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је новинарима да више не рачуна на Џошуу Паркера који је зимус најављиван као велико појачање.

Фудбал 12.05.2015 | 16:40
Лалат: Нисам ја ни довео Паркера!

Момак који је каријеру почео у Квинс Парк Ренџерсу, постигао је само два гола уз асистенцију овог пролећа, оба против Војводине, и то је један буквално украо Александру Катаију.

"Где је Паркер? Сунча се по плажама, не рачунам више на њега. Нисам га ја ни довео у Црвену звезду, нисам га ни гледао, то питајте Управу", рекао је Лалатовић.

Црвено-бели су зимус довели неколико појачања, али нису успели да надокнаде заостатак за највећим ривалом Партизаном, који три кола пре краја има вероватно недостижних осам бодова предности.

"Желео сам Луковића, нажалост он се повредио. Желео сам Катаија, дошао је касно, али је у пролећном делу имао најбољи учинак од везних играча. Тражио сам и Цветковића као замену за повређеног Петковића, а све остале играче Ненад Лалатовић није довео у Црвену звезду, нити их је гледао. Довела их је Управа клуба, они су их гледали, они су правили скаутинг", јасан је став тренера Звезде.

Звезда у следећем колу дочекује Раднички 1923, у среду од 18 часова, а Лалатовић ће од нападача моћи да рачуна само на Петра Орландића, јер је Лука Јовић због повреде завршио сезону.

Коментари / 0

Оставите коментар