Lalat: Nisam ja ni doveo Parkera!

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je novinarima da više ne računa na Džošuu Parkera koji je zimus najavljivan kao veliko pojačanje.

Fudbal 12.05.2015 | 16:40
Lalat: Nisam ja ni doveo Parkera!

Momak koji je karijeru počeo u Kvins Park Rendžersu, postigao je samo dva gola uz asistenciju ovog proleća, oba protiv Vojvodine, i to je jedan bukvalno ukrao Aleksandru Kataiju.

"Gde je Parker? Sunča se po plažama, ne računam više na njega. Nisam ga ja ni doveo u Crvenu zvezdu, nisam ga ni gledao, to pitajte Upravu", rekao je Lalatović.

Crveno-beli su zimus doveli nekoliko pojačanja, ali nisu uspeli da nadoknade zaostatak za najvećim rivalom Partizanom, koji tri kola pre kraja ima verovatno nedostižnih osam bodova prednosti.

"Želeo sam Lukovića, nažalost on se povredio. Želeo sam Kataija, došao je kasno, ali je u prolećnom delu imao najbolji učinak od veznih igrača. Tražio sam i Cvetkovića kao zamenu za povređenog Petkovića, a sve ostale igrače Nenad Lalatović nije doveo u Crvenu zvezdu, niti ih je gledao. Dovela ih je Uprava kluba, oni su ih gledali, oni su pravili skauting", jasan je stav trenera Zvezde.

Zvezda u sledećem kolu dočekuje Radnički 1923, u sredu od 18 časova, a Lalatović će od napadača moći da računa samo na Petra Orlandića, jer je Luka Jović zbog povrede završio sezonu.

Komentari / 0

Ostavite komentar