Донадони: Срамни и одвратни Наполи!!!

Тренер Парме Роберто Донадони разочаран је понашањем играча, тренера и челника Наполија после ремија на Енио Тардинију.

Фудбал 12.05.2015 | 17:40
Донадони: Срамни и одвратни Наполи!!!

Прежаљена Парма, која осим елиминације из Серије А има проблема и због банкрота, играла је нерешено са претендентом на пласман у Лигу шампиона.

По завршетку утакмице нападач Наполија Гонсало Игуаин жестоко је вређао голмана Парме Антонија Мирантеа.

"Био сам близу и чуо сам шта су причали. Рећи да је требало да изгубимо јер смо банкротирали и већ испали је одвратно и срамно. Није то био само Игуаин, већ још неколико играча током утакмице. А када то чујете и од директора, то је трагично. Нећу да откривам имена, ако имам шта да им кажем рећи ћу им то у лице", рекао је Донадони.

Иако је одавно на путу за Серију Б, Парма је одиграла неколико сјајних утакмица у последњих месец дана, победила је Јувентус и Удинезе, те ремизирала са Интером и сада Наполијем.

"Само Бог зна шта нам будућност доноси. Тим је тренутно пристао на смањење дуговања од 75%. Боримо се напорно и уздигнуте главе као против Наполија. То је најважнија ствар", истакао је тренер Парме.

Што се тиче инцидента на крају меча, Наполи је издао саопштење: "Протести по завршетку утакмице су се односили само на константно трошење времена. Нико није имао ништа против борбе играча Паарме, која је била беспрекорна".

Три кола пре краја Серије А Наполи је четвртопласирани са три бода мање од Лација, који је на месту које води у квалификације за Лигу шампиона, док Рома има четири бода више на другој позицији која води директно у елитно такмичење.

Наполи у следећем колу дочекује Чезену, Лацио гостује Сампдорији, док Рома чека Удинезе.

Коментари / 0

Оставите коментар