Donadoni: Sramni i odvratni Napoli!!!

Trener Parme Roberto Donadoni razočaran je ponašanjem igrača, trenera i čelnika Napolija posle remija na Enio Tardiniju.

Fudbal 12.05.2015 | 17:40
Donadoni: Sramni i odvratni Napoli!!!

Prežaljena Parma, koja osim eliminacije iz Serije A ima problema i zbog bankrota, igrala je nerešeno sa pretendentom na plasman u Ligu šampiona.

Po završetku utakmice napadač Napolija Gonsalo Iguain žestoko je vređao golmana Parme Antonija Mirantea.

"Bio sam blizu i čuo sam šta su pričali. Reći da je trebalo da izgubimo jer smo bankrotirali i već ispali je odvratno i sramno. Nije to bio samo Iguain, već još nekoliko igrača tokom utakmice. A kada to čujete i od direktora, to je tragično. Neću da otkrivam imena, ako imam šta da im kažem reći ću im to u lice", rekao je Donadoni.

Iako je odavno na putu za Seriju B, Parma je odigrala nekoliko sjajnih utakmica u poslednjih mesec dana, pobedila je Juventus i Udineze, te remizirala sa Interom i sada Napolijem.

"Samo Bog zna šta nam budućnost donosi. Tim je trenutno pristao na smanjenje dugovanja od 75%. Borimo se naporno i uzdignute glave kao protiv Napolija. To je najvažnija stvar", istakao je trener Parme.

Što se tiče incidenta na kraju meča, Napoli je izdao saopštenje: "Protesti po završetku utakmice su se odnosili samo na konstantno trošenje vremena. Niko nije imao ništa protiv borbe igrača Paarme, koja je bila besprekorna".

Tri kola pre kraja Serije A Napoli je četvrtoplasirani sa tri boda manje od Lacija, koji je na mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, dok Roma ima četiri boda više na drugoj poziciji koja vodi direktno u elitno takmičenje.

Napoli u sledećem kolu dočekuje Čezenu, Lacio gostuje Sampdoriji, dok Roma čeka Udineze.

Komentari / 0

Ostavite komentar