Тешко повријеђен шестогодишњи дјечак

Шестогодишњи дјечак из Брезја тешко је повријеђен у саобраћајној незгоди која се догодила на локалном путу у мјесту Горња Тиња код Сребреника, саопштено је данас из Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.

Босна и Херцеговина 11.05.2015 | 11:15
Тешко повријеђен шестогодишњи дјечак

Дјечака је, док је ишао пјешице, ударио аутомобил "голф 4" за чијим је управљачем била тридесетпетогодишња Р.М. из Тиње. 

Након указане љекарске помоћи у Станици хитне помоћи у Сребренику дјечак је упућен на Одјељење ортопедије Универзитетског клиничког центра Тузла. 

Полиција је извршила увиђај и ради на документовању ове саобраћајне незгоде која се догодила јуче око 17.10 часова. 

Осамдесетдеветогодишњи мушкарац чији су иницијали Н.Б. из Горњег Лукавца код Градачца, повријеђен је у саобраћајној незгоди када је управљајући аутомобилом "југо корал" слетио с локалног пута у мјесту Горњи Лукавац. 

Н.Б. је с повредама које је задобио у овој саобраћајној незгоди сам дошао у Дом здравља Градачац ради указивања љекарске помоћи, одакле је превезен на Одјељење хирургије Универзитетског клиничког центра Тузла, гдје се љекари нису изјаснили о степену повреда, али је задржан на лијечењу. 

Полиција је извршила увиђај и ради на документовању ове незгоде. 

На подручју Тузланског кантона у посљедња 24 часа догодило се седам саобраћајних незгода у којима је једно лице теже повријеђено, док се за два лица љекари нису изјаснили о степену повреда, саопштено је данас из Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.

Извор: СРНА

Коментари / 0

Оставите коментар