Наполитанци, срам вас било!

Вређали играче Парме јер их нису пустили да победе! Тужно понашање играча Наполија који су замерили ривалима јер су играли поштено за свој клуб.

Фудбал 11.05.2015 | 21:20
Наполитанци, срам вас било!

Иако су одавно испали из Серије А, најмање својом кривицом, играчи Парме су током ове сезоне били пример витештва и фер-плеја у италијанском фудбалу. Прецртани од свих, без ичије финансијске подршке подршке и без плате скоро целу сезону, мушки су се борили и никоме нису лако препустили бодове.

И онда су дошли у ситуацију да их противнички фудбалери вређају и хоће да их туку јер им се нису склонили на терену и препустили бодове?! Баш то се данас десило после меча Парме и Наполија. Аутсајдери из Парме су заслужено узели меру великом фавориту из Напуља, а гостима је тај пораз баш тешко пао. Ваљда су очекивали да ће им Парма олако препустити бодове...
„Шта хоћете ви? Већ сте у Серији Б!“, беснео је после меча Гонзало Игуаин док је јуришао да се физички обрачуна са Парминим голманом Мирантеом.

После утакмице, срамотан потез Наполијевих играча је потврдио и Пармин тренер Роберто Донадони.
„Био сам тамо и својим ушима сам чуо неке одвратне поруке Игуаина и Наполијевог директора Бигона. Рекли су нам да је требало да изгубимо јер смо већ банкротирали и испали из лиге. То је срамно. И нису само Игуаин и Бигон у питању, већ су још неки играчи Наполија говорили да је требало да изгубимо. Када то кажу челници клуба, онда је то стварно трагедија. Једина реч којом могу да опишем њихово понашање је ср..е!“, рекао је Роберто Донадони.

Бедно понашање Наполијевих играча и функционера је прокоментарисао и Пармин нападач Рафаеле Паладино.
„Ми смо поносан тим и ова победа је сатисфакција за нас и све у клубу који месецима нису примили плату. Боли када чујете тако скандалозне речи од противника који је очекивао да му се без борбе препусте бодови. Само зато што дајемо срце и душу за овај дрес и клуб“, казао је Паладино.

Коментари / 0

Оставите коментар