Napolitanci, sram vas bilo!

Vređali igrače Parme jer ih nisu pustili da pobede! Tužno ponašanje igrača Napolija koji su zamerili rivalima jer su igrali pošteno za svoj klub.

Fudbal 11.05.2015 | 21:20
Napolitanci, sram vas bilo!

Iako su odavno ispali iz Serije A, najmanje svojom krivicom, igrači Parme su tokom ove sezone bili primer viteštva i fer-pleja u italijanskom fudbalu. Precrtani od svih, bez ičije finansijske podrške podrške i bez plate skoro celu sezonu, muški su se borili i nikome nisu lako prepustili bodove.

I onda su došli u situaciju da ih protivnički fudbaleri vređaju i hoće da ih tuku jer im se nisu sklonili na terenu i prepustili bodove?! Baš to se danas desilo posle meča Parme i Napolija. Autsajderi iz Parme su zasluženo uzeli meru velikom favoritu iz Napulja, a gostima je taj poraz baš teško pao. Valjda su očekivali da će im Parma olako prepustiti bodove...
„Šta hoćete vi? Već ste u Seriji B!“, besneo je posle meča Gonzalo Iguain dok je jurišao da se fizički obračuna sa Parminim golmanom Miranteom.

Posle utakmice, sramotan potez Napolijevih igrača je potvrdio i Parmin trener Roberto Donadoni.
„Bio sam tamo i svojim ušima sam čuo neke odvratne poruke Iguaina i Napolijevog direktora Bigona. Rekli su nam da je trebalo da izgubimo jer smo već bankrotirali i ispali iz lige. To je sramno. I nisu samo Iguain i Bigon u pitanju, već su još neki igrači Napolija govorili da je trebalo da izgubimo. Kada to kažu čelnici kluba, onda je to stvarno tragedija. Jedina reč kojom mogu da opišem njihovo ponašanje je sr..e!“, rekao je Roberto Donadoni.

Bedno ponašanje Napolijevih igrača i funkcionera je prokomentarisao i Parmin napadač Rafaele Paladino.
„Mi smo ponosan tim i ova pobeda je satisfakcija za nas i sve u klubu koji mesecima nisu primili platu. Boli kada čujete tako skandalozne reči od protivnika koji je očekivao da mu se bez borbe prepuste bodovi. Samo zato što dajemo srce i dušu za ovaj dres i klub“, kazao je Paladino.

Komentari / 0

Ostavite komentar