ФС РС: УЕФА нас јесте одбила, али се и даље надамо!

Генсек ФСРС Родољуб Петковић жали због забране одигравања утакмице између репрезентација Србије и Српске, али нада се да ће он бити одигран у неком наредном термину.

Фудбал 11.05.2015 | 19:20
ФС РС: УЕФА нас јесте одбила, али се и даље надамо!

Фудбалски меч између Србије и Српске већ дуго се најављује и требао је коначно да буде одигран у јуну, али до њега неће доћи и то због одлуке УЕФА. Европска кућа фудбала није дала сагласност, а у допису упућеном ФСБиХ наведено је како би одигравање ове утакмице могло да изазове проблеме када је у питању безбједност.

"Ми смо на жалост добили један такав документ. Он није неочекиван с обзиром на околности, које су се дешавале протеклих неколико мјесеци у региону, како на спортском тако и на политичком плану. Претпостављам да је то разлог зашто УЕФА није дала зелено свијетло за одигравање утакмице“, рекао је Родољуб Петковић, пренио је РТРС.

Први оперативац ФСРС ипак не губи наду да ће ова утакмица бити одиграна у будућности.

"Радује једино чињеница што се на крају дописа кажу да ће УЕФА водити рачуна о збивањима на простору бивше Југославије, те да ће се у неком од наредних термина та утакмица одиграти“, рекао је Петковић.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Сан

11.05.2015 17:22

Мозете сањати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Атиф

11.05.2015 17:27

И Србију це избацит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

андреј

11.05.2015 17:34

Сањај ти о јединственој Босни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миланце

12.05.2015 21:26

Ову утакмицу ФСРС организује од 2008 и за протеклих 7 година није насао за сходно да конацно видимо тај мец... Постоје и други противници и не знам засто се искљуциво упорно гура само овај мец...

ОДГОВОРИТЕ