FS RS: UEFA nas jeste odbila, ali se i dalje nadamo!

Gensek FSRS Rodoljub Petković žali zbog zabrane odigravanja utakmice između reprezentacija Srbije i Srpske, ali nada se da će on biti odigran u nekom narednom terminu.

Fudbal 11.05.2015 | 19:20
FS RS: UEFA nas jeste odbila, ali se i dalje nadamo!

Fudbalski meč između Srbije i Srpske već dugo se najavljuje i trebao je konačno da bude odigran u junu, ali do njega neće doći i to zbog odluke UEFA. Evropska kuća fudbala nije dala saglasnost, a u dopisu upućenom FSBiH navedeno je kako bi odigravanje ove utakmice moglo da izazove probleme kada je u pitanju bezbjednost.

"Mi smo na žalost dobili jedan takav dokument. On nije neočekivan s obzirom na okolnosti, koje su se dešavale proteklih nekoliko mjeseci u regionu, kako na sportskom tako i na političkom planu. Pretpostavljam da je to razlog zašto UEFA nije dala zeleno svijetlo za odigravanje utakmice“, rekao je Rodoljub Petković, prenio je RTRS.

Prvi operativac FSRS ipak ne gubi nadu da će ova utakmica biti odigrana u budućnosti.

"Raduje jedino činjenica što se na kraju dopisa kažu da će UEFA voditi računa o zbivanjima na prostoru bivše Jugoslavije, te da će se u nekom od narednih termina ta utakmica odigrati“, rekao je Petković.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

San

11.05.2015 17:22

Mozete sanjati.

ODGOVORITE
Name

Atif

11.05.2015 17:27

I Srbiju ce izbacit.

ODGOVORITE
Name

andrej

11.05.2015 17:34

Sanjaj ti o jedinstvenoj Bosni.

ODGOVORITE
Name

milance

12.05.2015 21:26

Ovu utakmicu FSRS organizuje od 2008 i za proteklih 7 godina nije nasao za shodno da konacno vidimo taj mec... Postoje i drugi protivnici i ne znam zasto se iskljucivo uporno gura samo ovaj mec...

ODGOVORITE