И Заховић помаже КК Партизан!

Бивши фудбалер Партизана Златко Заховић рекао је за портал Гоал.цом да ће се прикључити акцији навијача у помоћи КК Партизан.

Кошарка 11.05.2015 | 15:40
И Заховић помаже КК Партизан!

Вест о акцији навијача Партизана за прикупљање новчане помоћи кошаркашком клубу Партизан, који је у великим финанскијким проблемима, није заобишла ни садашњег директора НК Марибор.

"Непријатно ми је да јавно причам о својој намери. Веровао сам да неће стићи до новинара, јер немам потребу за личним експонирањем те врсте."

"Али, ако ће моја решеност да помогнем кошаркашком клубу Партизан стварно имати домино ефекат, као што кажете, онда ми остаје само да потврдим ваша сазнања. Да, прикључићу се акцији навијача. Где год живели и чиме год се бавили ми „гробари“ дужни смо да прискочимо у помоћ нашим кошаркашима, сада када им је најпотребније. Свако спрам својих могућности. Да и на тај начин покажемо љубав и оданост клубу. И захвалност за све тренутке среће које нам је пружио", каже Заховић за Гоал и открио како би то требало да изгледа.

"Имам срећу да су велика већина мојих пријатеља „гробари“, ништа мање од мене привржени црно-белима. Сабраћемо се у заједничкој акцији слања помоћи нашем Партизану. Корак по корак и навијачи ће измирити тих четири милиона евра", сигуран је Заховић.

Коментари / 0

Оставите коментар