I Zahović pomaže KK Partizan!

Bivši fudbaler Partizana Zlatko Zahović rekao je za portal Goal.com da će se priključiti akciji navijača u pomoći KK Partizan.

Košarka 11.05.2015 | 15:40
I Zahović pomaže KK Partizan!

Vest o akciji navijača Partizana za prikupljanje novčane pomoći košarkaškom klubu Partizan, koji je u velikim finanskijkim problemima, nije zaobišla ni sadašnjeg direktora NK Maribor.

"Neprijatno mi je da javno pričam o svojoj nameri. Verovao sam da neće stići do novinara, jer nemam potrebu za ličnim eksponiranjem te vrste."

"Ali, ako će moja rešenost da pomognem košarkaškom klubu Partizan stvarno imati domino efekat, kao što kažete, onda mi ostaje samo da potvrdim vaša saznanja. Da, priključiću se akciji navijača. Gde god živeli i čime god se bavili mi „grobari“ dužni smo da priskočimo u pomoć našim košarkašima, sada kada im je najpotrebnije. Svako spram svojih mogućnosti. Da i na taj način pokažemo ljubav i odanost klubu. I zahvalnost za sve trenutke sreće koje nam je pružio", kaže Zahović za Goal i otkrio kako bi to trebalo da izgleda.

"Imam sreću da su velika većina mojih prijatelja „grobari“, ništa manje od mene privrženi crno-belima. Sabraćemo se u zajedničkoj akciji slanja pomoći našem Partizanu. Korak po korak i navijači će izmiriti tih četiri miliona evra", siguran je Zahović.

Komentari / 0

Ostavite komentar