Њукасл и Сандерленд желе Јокана!

Србин још увек није продужио уговор са Вотфордом, а то даје шансу другим клубовима.

Фудбал 11.05.2015 | 16:40
Њукасл и Сандерленд желе Јокана!

Правио је чуда Славиша Јокановић са Вотфордом ове сезоне у Чемпионшипу! Завршио је као други иза Борнмаута и пласирао се у Премијер лигу. Многи су у Србији навијали за Јокана не би ли коначно имали прилику да гледају српског представника на клупи неког премијерлигаша, а изгледа да за то није било неопходна да Вотфорд избори промоцију у виши ранг.

Наиме, Јокановић још увек није продужио уговор са Стршљеновима, а то даје наду неким клубовима да би могли да се изборе за његов ангажман. По информацијама Дејли мејла, Њукасл и Сандерленд су у акцији „мерења“ менаџера, а један од избора који им се намеће је и наш Јокан. Оба тима су тик изанд зоне испадања у најјачој енглеској лиги, али постоји могућност да један од њих преживи и ангажује Славишу.

Њукасл има очајну серију под руководством, освојили су само бод у протеклих девет мечева под вођством Џона Карвера. То је скор који никог не може да задовољи, па је логично размишљање потрага за новим менаџером. Ни Сандерленду не цветају руже, мада су Црне мачке у последња три кола остварили две победе и реми. Глава им је још увек изнад воде. Међутим, Дик Адвокат, бивши селектор репрезентације Србије, има уговор са Сандрелендом до краја ове сезоне, тако да је могуће да ће се руководство клуба одлучити да промени стратега.

Било како било, видећемо да ли ће Јокановић одлучити да се опроаб у Премијер лиги са тимом са којим се изборио за то такмичење, или ће га можда нека понуда других клубова привући и убедити да промени клупске боје.

Коментари / 0

Оставите коментар