Njukasl i Sanderlend žele Jokana!

Srbin još uvek nije produžio ugovor sa Votfordom, a to daje šansu drugim klubovima.

Fudbal 11.05.2015 | 16:40
Njukasl i Sanderlend žele Jokana!

Pravio je čuda Slaviša Jokanović sa Votfordom ove sezone u Čempionšipu! Završio je kao drugi iza Bornmauta i plasirao se u Premijer ligu. Mnogi su u Srbiji navijali za Jokana ne bi li konačno imali priliku da gledaju srpskog predstavnika na klupi nekog premijerligaša, a izgleda da za to nije bilo neophodna da Votford izbori promociju u viši rang.

Naime, Jokanović još uvek nije produžio ugovor sa Stršljenovima, a to daje nadu nekim klubovima da bi mogli da se izbore za njegov angažman. Po informacijama Dejli mejla, Njukasl i Sanderlend su u akciji „merenja“ menadžera, a jedan od izbora koji im se nameće je i naš Jokan. Oba tima su tik izand zone ispadanja u najjačoj engleskoj ligi, ali postoji mogućnost da jedan od njih preživi i angažuje Slavišu.

Njukasl ima očajnu seriju pod rukovodstvom, osvojili su samo bod u proteklih devet mečeva pod vođstvom Džona Karvera. To je skor koji nikog ne može da zadovolji, pa je logično razmišljanje potraga za novim menadžerom. Ni Sanderlendu ne cvetaju ruže, mada su Crne mačke u poslednja tri kola ostvarili dve pobede i remi. Glava im je još uvek iznad vode. Međutim, Dik Advokat, bivši selektor reprezentacije Srbije, ima ugovor sa Sandrelendom do kraja ove sezone, tako da je moguće da će se rukovodstvo kluba odlučiti da promeni stratega.

Bilo kako bilo, videćemo da li će Jokanović odlučiti da se oproab u Premijer ligi sa timom sa kojim se izborio za to takmičenje, ili će ga možda neka ponuda drugih klubova privući i ubediti da promeni klupske boje.

Komentari / 0

Ostavite komentar