Сити демантује да доводи Гвардиолу!

Британски медији преносе да су из Манчестер ситија добили информацију да Пеп Гвардиола неће бити тренер тог клуба.

Фудбал 11.05.2015 | 14:00
Сити демантује да доводи Гвардиолу!

Спортска вест дана у суботу на Острву била је информација да Пеп Гвардиола стиже на клупу Манчестер ситија.

Ову вест објавила је катарска глобална мрежа спортских ТВ станица "беИН Спортс", међутим, са Етихада је дан касније стигао деманти.

Британски медији наводе да су из Манчестер ситија поручили да неће ангажовати актуелног тренера Бајерн Минхена, иако је велико питање да ли ће Гвардиола по завршетку сезоне остати на клупи немачког првака.

Бајерн се налази пред елиминацијом у Лиги шампиона, пошто је у првом полуфиналу поражен 0:3 од Барселоне на Ноу Кампу, а недавно је поражен и у полуфиналу Купа Немачке, од Борусије Дортмунд после пенала.

Суботњим поразом од Аугсбурга у Бундеслиги, Гвардиола је први пут у тренерској каријери изгубио три узастопне утакмице, заправао четири ако се рачуна и меч Купа са Борусијом, који је после 1:1 решен пеналима у корист "милионера".

Баварци су у првенству поражени од Бајер Левркузена у гостима (0:2) и Аугсбурга у Минхену (0:1), као и од Барселоне на Ноу Кампу (0:3). Без обзира на одавно освојену шампионску титулу у Бундеслиги, чињеница је да Гвардиола нема баш жељену атмосферу око свог тима...

Коментари / 0

Оставите коментар