Siti demantuje da dovodi Gvardiolu!

Britanski mediji prenose da su iz Mančester sitija dobili informaciju da Pep Gvardiola neće biti trener tog kluba.

Fudbal 11.05.2015 | 14:00
Siti demantuje da dovodi Gvardiolu!

Sportska vest dana u subotu na Ostrvu bila je informacija da Pep Gvardiola stiže na klupu Mančester sitija.

Ovu vest objavila je katarska globalna mreža sportskih TV stanica "beIN Sports", međutim, sa Etihada je dan kasnije stigao demanti.

Britanski mediji navode da su iz Mančester sitija poručili da neće angažovati aktuelnog trenera Bajern Minhena, iako je veliko pitanje da li će Gvardiola po završetku sezone ostati na klupi nemačkog prvaka.

Bajern se nalazi pred eliminacijom u Ligi šampiona, pošto je u prvom polufinalu poražen 0:3 od Barselone na Nou Kampu, a nedavno je poražen i u polufinalu Kupa Nemačke, od Borusije Dortmund posle penala.

Subotnjim porazom od Augsburga u Bundesligi, Gvardiola je prvi put u trenerskoj karijeri izgubio tri uzastopne utakmice, zapravao četiri ako se računa i meč Kupa sa Borusijom, koji je posle 1:1 rešen penalima u korist "milionera".

Bavarci su u prvenstvu poraženi od Bajer Levrkuzena u gostima (0:2) i Augsburga u Minhenu (0:1), kao i od Barselone na Nou Kampu (0:3). Bez obzira na odavno osvojenu šampionsku titulu u Bundesligi, činjenica je da Gvardiola nema baš željenu atmosferu oko svog tima...

Komentari / 0

Ostavite komentar