Ван дер Варт се враћа у Ајакс!

Хоће прво да игра, па да буде тренер! Управа клуба из Амстердама му, ипак, нуди само једногодишњи уговор...

Фудбал 11.05.2015 | 19:00
Ван дер Варт се враћа у Ајакс!

После тачно десет година на помолу је повратак Рафаела ван дер Варта у Ајакс. Како пиши холандски медији, Копљаници су понудили бившем капитену да се врати на Амстердам арену и постоје велике шансе да се тај посао реализује у предстојећем прелазном року.

Додуше, ако једна од страна попусти, јер према извештајима из земље Лала управа Ајакса понудила је садашњем нападачу Хамбурга „само“ једногодишњи уговор, имајући у виду чињеницу да је у фебруару прослаиво 32. рођендан и да је политика клуба, као што је увек и била, да форсира младе играче.

С друге стране, бивши фудбалер Реала и Тотенхема, који приводу крају трећу сезону другог мандата у Хамбургу, иснсистра на другачијем договору. Жели уговор на четири године, од којих би прве две провео у матичном клубу као играч, а преостале две као тренер и извесни наследник Франка де Бура.

Преговори између Рафаела ван дер Варта и Ајакса ће се интензивирати како се сезона буде ближила крају, а његови планови нису везани за опстанак у Хамбургу, без обзира на том хоће ли клуб изборити опстанак, с обзиром да му 30. јуна истиче уговор, а управа му није понудила нови.

Коментари / 0

Оставите коментар