Van der Vart se vraća u Ajaks!

Hoće prvo da igra, pa da bude trener! Uprava kluba iz Amsterdama mu, ipak, nudi samo jednogodišnji ugovor...

Fudbal 11.05.2015 | 19:00
Van der Vart se vraća u Ajaks!

Posle tačno deset godina na pomolu je povratak Rafaela van der Varta u Ajaks. Kako piši holandski mediji, Kopljanici su ponudili bivšem kapitenu da se vrati na Amsterdam arenu i postoje velike šanse da se taj posao realizuje u predstojećem prelaznom roku.

Doduše, ako jedna od strana popusti, jer prema izveštajima iz zemlje Lala uprava Ajaksa ponudila je sadašnjem napadaču Hamburga „samo“ jednogodišnji ugovor, imajući u vidu činjenicu da je u februaru proslaivo 32. rođendan i da je politika kluba, kao što je uvek i bila, da forsira mlade igrače.

S druge strane, bivši fudbaler Reala i Totenhema, koji privodu kraju treću sezonu drugog mandata u Hamburgu, isnsistra na drugačijem dogovoru. Želi ugovor na četiri godine, od kojih bi prve dve proveo u matičnom klubu kao igrač, a preostale dve kao trener i izvesni naslednik Franka de Bura.

Pregovori između Rafaela van der Varta i Ajaksa će se intenzivirati kako se sezona bude bližila kraju, a njegovi planovi nisu vezani za opstanak u Hamburgu, bez obzira na tom hoće li klub izboriti opstanak, s obzirom da mu 30. juna ističe ugovor, a uprava mu nije ponudila novi.

Komentari / 0

Ostavite komentar