Дел Пјеро играчима Јувеа: Сви као један и идемо финале!

"Надам се да ће тимска играти бити кључна. Без ње је немогуће победити на таквом стадиону великог ривала у овако важном дуелу", навео је Дел Пјеро.

Фудбал 10.05.2015 | 23:40
Дел Пјеро играчима Јувеа: Сви као један и идемо финале!

Ако неко зна да игра против мадридског Реала, то је Јувентус. Показали су то фудбалери италијанског шампиона и пре четири дана у Торину у првом мечу полуфинала Лиге шампиона. Речи подршке уочи реванша у Мадриду дошле су и од легенде Алесандра дел Пјера који врло добро зна како се побеђује Реал.

Легендарни Пинтурикио је у јесен 2008. године са два гола срушио Реал у Лиги шампиона, а Јувентус је тада славио са 2:0 на стадиону Сантијаго Бернабеу.

“То су увек сјајни мечеви. Никад не знате који играч ће да одлучи победника. Надам се да ће тимска играти бити кључна. Без ње је немогуће победити на таквом стадиону великог ривала у овако важном дуелу“, рекао је Дел Пјеро италијанским медијима.

Јувентус у Мадрид у џепу носи победу од 2:1 и тражи пролаз у прво финале Лиге шампиона од 2003. године.

Поред ова два поменута гола, знао је Дел Пјеро и у утакмица у Торину да тресе мрежу краљевском клуба и то у неколико наврата у Лиги шампиона.

Дел Пјеро је од 1993. до 2012. године играо за Јувентус, а у сезони 1995/96 екипа из Торина је освојила другу и засад последњу Лигу шампиона. У четвртфиналу је елиминисала управо Реал.

Реванш утакмица у Мадриду игра се у среду, 13. маја, а Реал брани титулу шампиона Европе коју је освојио прошле сезоне тријумфом над Атлетиком после продужетака.

Коментари / 0

Оставите коментар