Del Pjero igračima Juvea: Svi kao jedan i idemo finale!

"Nadam se da će timska igrati biti ključna. Bez nje je nemoguće pobediti na takvom stadionu velikog rivala u ovako važnom duelu", naveo je Del Pjero.

Fudbal 10.05.2015 | 23:40
Del Pjero igračima Juvea: Svi kao jedan i idemo finale!

Ako neko zna da igra protiv madridskog Reala, to je Juventus. Pokazali su to fudbaleri italijanskog šampiona i pre četiri dana u Torinu u prvom meču polufinala Lige šampiona. Reči podrške uoči revanša u Madridu došle su i od legende Alesandra del Pjera koji vrlo dobro zna kako se pobeđuje Real.

Legendarni Pinturikio je u jesen 2008. godine sa dva gola srušio Real u Ligi šampiona, a Juventus je tada slavio sa 2:0 na stadionu Santijago Bernabeu.

“To su uvek sjajni mečevi. Nikad ne znate koji igrač će da odluči pobednika. Nadam se da će timska igrati biti ključna. Bez nje je nemoguće pobediti na takvom stadionu velikog rivala u ovako važnom duelu“, rekao je Del Pjero italijanskim medijima.

Juventus u Madrid u džepu nosi pobedu od 2:1 i traži prolaz u prvo finale Lige šampiona od 2003. godine.

Pored ova dva pomenuta gola, znao je Del Pjero i u utakmica u Torinu da trese mrežu kraljevskom kluba i to u nekoliko navrata u Ligi šampiona.

Del Pjero je od 1993. do 2012. godine igrao za Juventus, a u sezoni 1995/96 ekipa iz Torina je osvojila drugu i zasad poslednju Ligu šampiona. U četvrtfinalu je eliminisala upravo Real.

Revanš utakmica u Madridu igra se u sredu, 13. maja, a Real brani titulu šampiona Evrope koju je osvojio prošle sezone trijumfom nad Atletikom posle produžetaka.

Komentari / 0

Ostavite komentar