Странци тврде: Луку траже Арсенал, Бенфика, Тотенхем, Порто, Атлетико...

Тинејџер Црвене звезде Лука Јовић својим играма је опчинио фудбалску Европу, а енглески „Мирор” преноси да три клуба предводе трку за потпис талентованог нападача.

Фудбал 11.05.2015 | 13:20
Странци тврде: Луку траже Арсенал, Бенфика, Тотенхем, Порто, Атлетико...

Наводно, за 17-годишњака су заинтересовани Арсенал, Тотенхем и Бенфика, с тим што су „певци” тренутно нешто даље од Јовића.

Бенфика је позната по својој трансфер политици да доводи младе играче јефтиније и после неколико сезона их продаје за далеко већи новац, па и лисабноски лист „О Жого” такође пише о интересовању за Јовића.

Иако и Фиорентина, Порто и Атлетико Мадрид наводно прате игре Звездиног офанзивца, шампион Португалије најозбиљнију конкуренцију има у Арсену Венгеру, тренеру „Тобџија”, који такође воли да доведе младе играче и постепено им пружи шансу.

У последњих пет сезона, од младих играча ван Енглеске у Арсенал су стигли Кристијан Биелик, Гидион Зелалем, Џоел Кембел и Рио Мијаичи.

„Учинићу све да нико од клинаца не оде до следећег лета”, рекао је Терзић за Блицспорт, па ће поменути клубови вероватно морати мало озбиљније да отворе касу ако заиста желе да ангажују Јовића.

Коментари / 0

Оставите коментар