Stranci tvrde: Luku traže Arsenal, Benfika, Totenhem, Porto, Atletiko...

Tinejdžer Crvene zvezde Luka Jović svojim igrama je opčinio fudbalsku Evropu, a engleski „Miror” prenosi da tri kluba predvode trku za potpis talentovanog napadača.

Fudbal 11.05.2015 | 13:20
Stranci tvrde: Luku traže Arsenal, Benfika, Totenhem, Porto, Atletiko...

Navodno, za 17-godišnjaka su zainteresovani Arsenal, Totenhem i Benfika, s tim što su „pevci” trenutno nešto dalje od Jovića.

Benfika je poznata po svojoj transfer politici da dovodi mlade igrače jeftinije i posle nekoliko sezona ih prodaje za daleko veći novac, pa i lisabnoski list „O Žogo” takođe piše o interesovanju za Jovića.

Iako i Fiorentina, Porto i Atletiko Madrid navodno prate igre Zvezdinog ofanzivca, šampion Portugalije najozbiljniju konkurenciju ima u Arsenu Vengeru, treneru „Tobdžija”, koji takođe voli da dovede mlade igrače i postepeno im pruži šansu.

U poslednjih pet sezona, od mladih igrača van Engleske u Arsenal su stigli Kristijan Bielik, Gidion Zelalem, Džoel Kembel i Rio Mijaiči.

„Učiniću sve da niko od klinaca ne ode do sledećeg leta”, rekao je Terzić za Blicsport, pa će pomenuti klubovi verovatno morati malo ozbiljnije da otvore kasu ako zaista žele da angažuju Jovića.

Komentari / 0

Ostavite komentar