Видео: И овако се ''игра''! Туча на мечу ФМП - Воша!

Дуел ФМП Железника и Војводине у четвртом колу Суперлиге протекао је у сенци масовне туче на паркету у завршници меча.

Кошарка 10.05.2015 | 15:20
Видео: И овако се ''игра''! Туча на мечу ФМП - Воша!

Након што се ситуација смирила, Новосађани су морали меч да заврше са четворицом играча на терену, али су успели да остваре победу 79:72.

Играчи оба тима били су нервозни током целе утакмице, а то је кулминирало у финишу, на 40 секунди до краја – Остојић и Давидовац искључени су код домаћих, а код гостију је удаљена цела клупа јер су сви утрчали у терен по избијању сукоба.

Тучу је после коша Војводине запоечо Данило Остојић ударивши Александра Бурсаћа, туча се од тог тренутка распламсала, али се ситуација на крају некако смирила.

Тимови су се током целог меча смењивали у вођству, а све до последњег минута ниједна екипа није имала више од пет поена предности. У узбудљивој завршници боље се снашла Војводина, а најзаслужнији за победу био је Јован Новак са 24 поена (7-15 из игре, 8-9 пенали) и 5 скокова.

Пратили су га Јовишић са 13 и Радоњић са 12 поена, док је код домаћина најбољи био Давидовац са 14 поена (4-7 из игре, 6-10 пенали) и 12 скокова. Штурановић је имао 9 поена и 6 скокова, а Човић 9 поена и 6 асистенција.

Новосађани сада имају три победе и пораз, док је ФМП Железник на половичних 2-2.

Коментари / 0

Оставите коментар