Новак: Само ми је једно питање у мислима...

Новак Ђоковић нада се да ће се исправном испоставити његова одлука да пропусти турнир у Мадриду.

Тенис 11.05.2015 | 20:20
Новак: Само ми је једно питање у мислима...

“Желим овде да направим платформу и да одиграм добро“, рекао је Ђоковић пред старт турнира у Риму, “На овом нивоу потребна је свежина ума, али и свеже ноге како би се на прави начин изашло на крај са дугим и исцрпљујућим мечевима на шљаци. Надам се да ће то што сам пропустио Мадрид позитивно утицати ове недеље, као и на Ролан Гаросу. Видећемо“.

“Радио сам ствари на исправан начин у последње две недеље – цео мој тим је овде, обојица тренера, тако да све схватамо врло озбиљно и надамо се добром резултату“, додао је први тенисер света.

Ђоковић већ неколико година покушава да освоји Ролан Гарос, једини Грен слем турнир који му недостаје. И ове сезоне то је тема број један.

“Почетком сваке године питање је: Да ли ће ово бити та година или неће? То питање присутно је у мојим мислима, али оно ми не одвлачи пажњу нити ми смета. Напротив, узбуђује ме и даје ми мотивацију. Прави приступ јесте да будем концентрисан на садашњост, тако да је овај турнир сада најважнији“, закључио је српски тенисер.

Новак је као први носилац слободан у првом колу у Риму, а у другом ће се састати са бољим из меча Николас Алмагро – Лука Вани.

Коментари / 0

Оставите коментар