Novak: Samo mi je jedno pitanje u mislima...

Novak Đoković nada se da će se ispravnom ispostaviti njegova odluka da propusti turnir u Madridu.

Tenis 11.05.2015 | 20:20
Novak: Samo mi je jedno pitanje u mislima...

“Želim ovde da napravim platformu i da odigram dobro“, rekao je Đoković pred start turnira u Rimu, “Na ovom nivou potrebna je svežina uma, ali i sveže noge kako bi se na pravi način izašlo na kraj sa dugim i iscrpljujućim mečevima na šljaci. Nadam se da će to što sam propustio Madrid pozitivno uticati ove nedelje, kao i na Rolan Garosu. Videćemo“.

“Radio sam stvari na ispravan način u poslednje dve nedelje – ceo moj tim je ovde, obojica trenera, tako da sve shvatamo vrlo ozbiljno i nadamo se dobrom rezultatu“, dodao je prvi teniser sveta.

Đoković već nekoliko godina pokušava da osvoji Rolan Garos, jedini Gren slem turnir koji mu nedostaje. I ove sezone to je tema broj jedan.

“Početkom svake godine pitanje je: Da li će ovo biti ta godina ili neće? To pitanje prisutno je u mojim mislima, ali ono mi ne odvlači pažnju niti mi smeta. Naprotiv, uzbuđuje me i daje mi motivaciju. Pravi pristup jeste da budem koncentrisan na sadašnjost, tako da je ovaj turnir sada najvažniji“, zaključio je srpski teniser.

Novak je kao prvi nosilac slobodan u prvom kolu u Rimu, a u drugom će se sastati sa boljim iz meča Nikolas Almagro – Luka Vani.

Komentari / 0

Ostavite komentar