Овако је Рим дочекао Новака...

Први тенисер света Новак Ђоковић стигао је у Рим и отпочео тренинге за наредни турнир из Серије 1000 који га очекује, где брани титулу шампиона.

Тенис 10.05.2015 | 14:20
Овако је Рим дочекао Новака...

Најбољи спортиста планете дочекан је овацијама на тренингу у петак, а није крио своје одушевљење пошто је одмах поставио снимак на своје званичне профиле.

"Каква добродошлица у Риму! Обожавам енергију овог града. Гразие Рома", написао је Новак на друштвеним мрежама изнад видео-клипа.

Српски тенисер је као први носилац слободан у првој рунди, а у другој га чека бољи из меча Николас Алмагро - Лука Вани, док су у његовој половини жреба још Кеи Нишикори и Енди Мари.

"Било ми је потребно барем недељу дана одмора пошто је прошли месец био веома напоран. Успешно сам почео сезону и не могу да се жалим, али одиграо само много мечева, доста путовао са Дејвис куп тимом, па у Дубаји, Индијан Велс, Мајами, а после тога чекала ме шљака, која је тотално другачија подлога. Сада сам здрав и пун самопоудања", рекао је Ђоковић, који је управо из ових разлога пропустио Мастерс у Мадриду.

Србин ће у 'вечном граду' покушати да настави да исписује историју 'белог' спорта, пошто је освајањем Аустралијан Опена и Мастерса у Мајамију, Индијан Велсу и Монте Карлу то већ учинио.

Новак је три пута освајао Мастерс у Риму (2008, 2011. и 2014), а овогодишњи наградни фонд износи 3,28 милиона евра.

Коментари / 0

Оставите коментар