Балажиц стрепео за породицу на Дербију!

Дефанзивац Партизана Грегор Балажиц открио је да није баш задовољан квалитетом шампионата Србије, у који је дошао ове зиме као слободан играч из украјинског Карпатија.

Фудбал 10.05.2015 | 08:20
Балажиц стрепео за породицу на Дербију!

„Боље би било да има више добрих екипа. Боље је за тебе када играш више јаких утакмица против квалитетних противника, али тако је како је и на то не можемо утицати”, рекао је Балажиц за „Блицспорт”.

Словеначки репрезентативац је открио и да је „Вечити дерби”, који је завршен резултатом 0:0, био јединствено искуство за њега, али да добар део утакмице није био главом на терену јер је био забринут због дешавања на трибинама.

„Такве ствари нису добре за фудбал. Велики дерби, један од највећих на свету, и зна се шта он носи. Сама утакмица није била квалитетна. Такве догађаје на трибинама никад нисам пре доживео. Бринуо сам се за своју породицу, пошто су били на истоку. Били су моји родитељи, жена Лили, њени отац и сестра и пријатељи. Читав меч сам размишљао о њима, битно је да нико није повређен”, казао је Балажиц.

Упркос томе, 27-годишњи дефанзивац каже да ужива у српској престоници и не размишља о промени клуба.

„Лепо је у Београду, жена Лили и ја смо се брзо навикли. Није требала дужа адаптација, мала је разлика у односу на Словенију. Ту сам за квалификације за Лигу шампиона, ако освојимо титулу, имам уговор још две године. Волео бих да овакав тим остане за квалификације, можда евентуално да још неко дође”, јасан је Балажиц.

Коментари / 0

Оставите коментар