Balažic strepeo za porodicu na Derbiju!

Defanzivac Partizana Gregor Balažic otkrio je da nije baš zadovoljan kvalitetom šampionata Srbije, u koji je došao ove zime kao slobodan igrač iz ukrajinskog Karpatija.

Fudbal 10.05.2015 | 08:20
Balažic strepeo za porodicu na Derbiju!

„Bolje bi bilo da ima više dobrih ekipa. Bolje je za tebe kada igraš više jakih utakmica protiv kvalitetnih protivnika, ali tako je kako je i na to ne možemo uticati”, rekao je Balažic za „Blicsport”.

Slovenački reprezentativac je otkrio i da je „Večiti derbi”, koji je završen rezultatom 0:0, bio jedinstveno iskustvo za njega, ali da dobar deo utakmice nije bio glavom na terenu jer je bio zabrinut zbog dešavanja na tribinama.

„Takve stvari nisu dobre za fudbal. Veliki derbi, jedan od najvećih na svetu, i zna se šta on nosi. Sama utakmica nije bila kvalitetna. Takve događaje na tribinama nikad nisam pre doživeo. Brinuo sam se za svoju porodicu, pošto su bili na istoku. Bili su moji roditelji, žena Lili, njeni otac i sestra i prijatelji. Čitav meč sam razmišljao o njima, bitno je da niko nije povređen”, kazao je Balažic.

Uprkos tome, 27-godišnji defanzivac kaže da uživa u srpskoj prestonici i ne razmišlja o promeni kluba.

„Lepo je u Beogradu, žena Lili i ja smo se brzo navikli. Nije trebala duža adaptacija, mala je razlika u odnosu na Sloveniju. Tu sam za kvalifikacije za Ligu šampiona, ako osvojimo titulu, imam ugovor još dve godine. Voleo bih da ovakav tim ostane za kvalifikacije, možda eventualno da još neko dođe”, jasan je Balažic.

Komentari / 0

Ostavite komentar