Мурињова почаст Стиви-Џију...!

Драги непријатељ ме је три пута одбио! Због њега сам постао бољи менаџер! "Ко зна да ли ћу можда једног дана играти против Џерарда као менаџера Ливерпула“, оставио је Мурињо и ту могућност.

Фудбал 09.05.2015 | 16:20
Мурињова почаст Стиви-Џију...!

Челси у недељу дочекује Ливерпул, а Жозе Мурињо је одлучио да искористи прилику и ода почаст Стивену Џерарду. Менаџер Плаваца признао је да у његовом срцу, поред Дидијеа Дрогбе, посебно место заузима и Џерард.
„Мој драги непријатељ, он ме је учинио бољим менаџером зато што је било веома тешко зауставити га. Он ме је просто терао да се додатно потрудим у анализама и припремама за утакмицу пошто ми је задавао доста проблема. Морам да му одам почаст. Веома сам тужан зато што ћу се последњи пут сусрести с њим“, рекао је Мурињо уочи меча са Црвенима.

Португалац је подсетио како је три пута покушавао да доведе Џерарда.
„Покушавао сам да га доведем у Челси, Интер и Реал, али увек је остајао непријатељ. Сада је касно да га доведем. Он не може да игра против Ливерпула. Остварио је невероватну каријеру са тим људима. Одбио је многе велике клубове, где је могао да игра у другим великим лигама, како би играо само за Ливерпул, а то је осећај лојалности. Ко зна да ли ћу можда једног дана играти против Џерарда као менаџера Ливерпула“, оставио је Мурињо и ту могућност.

Џерард није имао много среће са Челсијем. Избацио га је у полуфиналу Лиге шампиона 2005. после чега је подигао трофеј у Истанбулу након историјског финала са Миланом, а више пута је био директан кривац за пораз. Прошле године се у кључној утакмици оклизнуо и омогућио да Демба Ба постигне гол након чега је Ливерпул остао без већ виђене титуле.

Коментари / 0

Оставите коментар