Ево како би Гатузо зауставио Месија...!

Шутните га! Бивши фудбалер Милана, а сада перспективни тренер у шали предложио крајње оригинално и искрено решење које се многима неће свидети.

Фудбал 09.05.2015 | 16:00
Ево како би Гатузо зауставио Месија...!

Некада је као играч Милана Ђенаро Гатузо представљао страх и трепет за противничке фудбалера. Умео је да “преоре“ цео терен за 90 минута и заустави играче од којих је претила највећа опасност за његове Росонере.

Сада, као тренер са трогодишњим искуством Гатузо укључио се у полемику о томе како зауставити најбољег играча Барселоне, Лионела Месија и предложио је крајње оригинално и искрено решење, које се многима неће свидети.
“Како да га зауставите? Стварно не бих знао како да тренирам играче за тај задатак. Можда да му ударите фластер, или чак да га повремено шутнете“, рекао је Гатузо италијанским медијима.

Меси је са два сјајна гола против Бајерна био најзаслужнији за победу од 3:0 у првом мечу полуфинала Лиге шампиона и трасирао каталонскм гиганту пут ка финалу елитног такмичења.

Пореда два поготка, Меси је и асистирао Нејмару код трећег гола који је запечатио судбину екипе Пепа Гвардиоле, некадашњег тренера Барселоне.

Коментари / 0

Оставите коментар