Evo kako bi Gatuzo zaustavio Mesija...!

Šutnite ga! Bivši fudbaler Milana, a sada perspektivni trener u šali predložio krajnje originalno i iskreno rešenje koje se mnogima neće svideti.

Fudbal 09.05.2015 | 16:00
Evo kako bi Gatuzo zaustavio Mesija...!

Nekada je kao igrač Milana Đenaro Gatuzo predstavljao strah i trepet za protivničke fudbalera. Umeo je da “preore“ ceo teren za 90 minuta i zaustavi igrače od kojih je pretila najveća opasnost za njegove Rosonere.

Sada, kao trener sa trogodišnjim iskustvom Gatuzo uključio se u polemiku o tome kako zaustaviti najboljeg igrača Barselone, Lionela Mesija i predložio je krajnje originalno i iskreno rešenje, koje se mnogima neće svideti.
“Kako da ga zaustavite? Stvarno ne bih znao kako da treniram igrače za taj zadatak. Možda da mu udarite flaster, ili čak da ga povremeno šutnete“, rekao je Gatuzo italijanskim medijima.

Mesi je sa dva sjajna gola protiv Bajerna bio najzaslužniji za pobedu od 3:0 u prvom meču polufinala Lige šampiona i trasirao katalonskm gigantu put ka finalu elitnog takmičenja.

Poreda dva pogotka, Mesi je i asistirao Nejmaru kod trećeg gola koji je zapečatio sudbinu ekipe Pepa Gvardiole, nekadašnjeg trenera Barselone.

Komentari / 0

Ostavite komentar