Барса силно жели Ковачића!

Млади хрватски фудбалер биће централна фигура у прелазном року овог лета. Барса баш загрејана, а желе га и други.

Фудбал 09.05.2015 | 16:40
Барса силно жели Ковачића!

Каталонија је у трансу после убедљиве победе Барселоне над Бајерном (3:0) у првом мечу полуфинала Лиге шампиона.

Навијаче клуба са Камп Ноуа у петак је обрадовала још једна вест. Директор Барселоне Ариедо Браида у четврак увече допутовао је у Милано како би са челницима Интера започео преговоре око трансфера талентованог Матеа Ковачића у Шпанију.

Италијански "Скај спортс" пише да је 21-годишњи Хрват прва жеља Барсе у летњем прелазном року и да су преговори Интера и Барселоне око трансфера упрво почели.

Ковачић би наводно требало да буде замена за Ћавија, који ће на крају сезоне вероватно напустити Барселону, а тренер Луис Енрике као идеално решење види хрватског везног фудбалера.

Повољна околност за све заинтересоване купце је и та што фудбалер није у сјајним односима са тренером Робертом Манћинијем.

Истог дана када се појавила вест да је Барса почела незваничне преговоре са Интером, са Острва је стигла информација да је Ливерпул спремио понуду од 10 милиона евра за Ковачића.

Ако "црвени" заиста желе да на Енфилд доведу Хрвата, понуду ће свакако морати да повећају, јер је незванична Барсина око 25 милиона.

Коментари / 0

Оставите коментар