Barsa silno želi Kovačića!

Mladi hrvatski fudbaler biće centralna figura u prelaznom roku ovog leta. Barsa baš zagrejana, a žele ga i drugi.

Fudbal 09.05.2015 | 16:40
Barsa silno želi Kovačića!

Katalonija je u transu posle ubedljive pobede Barselone nad Bajernom (3:0) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Navijače kluba sa Kamp Noua u petak je obradovala još jedna vest. Direktor Barselone Ariedo Braida u četvrak uveče doputovao je u Milano kako bi sa čelnicima Intera započeo pregovore oko transfera talentovanog Matea Kovačića u Španiju.

Italijanski "Skaj sports" piše da je 21-godišnji Hrvat prva želja Barse u letnjem prelaznom roku i da su pregovori Intera i Barselone oko transfera uprvo počeli.

Kovačić bi navodno trebalo da bude zamena za Ćavija, koji će na kraju sezone verovatno napustiti Barselonu, a trener Luis Enrike kao idealno rešenje vidi hrvatskog veznog fudbalera.

Povoljna okolnost za sve zainteresovane kupce je i ta što fudbaler nije u sjajnim odnosima sa trenerom Robertom Manćinijem.

Istog dana kada se pojavila vest da je Barsa počela nezvanične pregovore sa Interom, sa Ostrva je stigla informacija da je Liverpul spremio ponudu od 10 miliona evra za Kovačića.

Ako "crveni" zaista žele da na Enfild dovedu Hrvata, ponudu će svakako morati da povećaju, jer je nezvanična Barsina oko 25 miliona.

Komentari / 0

Ostavite komentar