Терза: Даћу све од себе да клинци остану у Звезди!

Српска Суперлига није ни готова, а увелико се почело са "лицитацијама" за најталентованије српске играче. У овом тренутку их је далеко највише у Звезди јер су Војводина и Партизан своје већ продали инвестиционом фондовима.

Фудбал 09.05.2015 | 17:20
Терза: Даћу све од себе да клинци остану у Звезди!

Клуб са стадиона "Рајко Митић", односно млади тренер Ненад Лалатовић је ове сезоне промовисао чак пет тинејџера који већ сада имају солидну цену на европском тржишту. Ту су Рајковић, Ристић, Јовановић, Грујић и Јовић који су веома интересантни клубовима са запада Европе. Ипак, идеја клуба је да их све задржи на окупу.

"Учинићу све да нико од ових пет клинаца не оде до следећег лета. Они, плус Петковић, треба да буду костур тима у наредној сезони. На њих треба 'лепити' играче који су им компатибилни да би се добио баланс у екипи. Када ту буде био Луковић као ослонац екипе и талентовани Аврамовски имаћемо тим који ће наши навијачи желети да гледају", каже генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић за Блицспорт.

Останак би могао да подразумева и продају младих играча који би потом остајали на "Маракани" да се кале још годину или више дана. Терзић тврди да ће клуб покушати и то да избегне.

"Гледаћемо да не продајемо чак ни опцију за позајмице. Али... Тржиште нам диктира одлуке. Наш став је за сада овакав, Видећемо шта ће бити. Важно је да ови момци још играју у Звезди и да постану препознатљиви брендови Црвене звезде свуда у Европи", истиче Терзић.

Уз поменуте играче, ту су и нешто старији дипломци Звездине школе: Савићевић, Лазић и Ковачевић, који ће уз одговарајуће обештећење моћи да напусте клуб, док ће се од следећег лета екипи прикључити десни бек Марко Мијаиловић и суперталентовани штопер Милош Стојановић.

Коментари / 0

Оставите коментар