Terza: Daću sve od sebe da klinci ostanu u Zvezdi!

Srpska Superliga nije ni gotova, a uveliko se počelo sa "licitacijama" za najtalentovanije srpske igrače. U ovom trenutku ih je daleko najviše u Zvezdi jer su Vojvodina i Partizan svoje već prodali investicionom fondovima.

Fudbal 09.05.2015 | 17:20
Terza: Daću sve od sebe da klinci ostanu u Zvezdi!

Klub sa stadiona "Rajko Mitić", odnosno mladi trener Nenad Lalatović je ove sezone promovisao čak pet tinejdžera koji već sada imaju solidnu cenu na evropskom tržištu. Tu su Rajković, Ristić, Jovanović, Grujić i Jović koji su veoma interesantni klubovima sa zapada Evrope. Ipak, ideja kluba je da ih sve zadrži na okupu.

"Učiniću sve da niko od ovih pet klinaca ne ode do sledećeg leta. Oni, plus Petković, treba da budu kostur tima u narednoj sezoni. Na njih treba 'lepiti' igrače koji su im kompatibilni da bi se dobio balans u ekipi. Kada tu bude bio Luković kao oslonac ekipe i talentovani Avramovski imaćemo tim koji će naši navijači želeti da gledaju", kaže generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić za Blicsport.

Ostanak bi mogao da podrazumeva i prodaju mladih igrača koji bi potom ostajali na "Marakani" da se kale još godinu ili više dana. Terzić tvrdi da će klub pokušati i to da izbegne.

"Gledaćemo da ne prodajemo čak ni opciju za pozajmice. Ali... Tržište nam diktira odluke. Naš stav je za sada ovakav, Videćemo šta će biti. Važno je da ovi momci još igraju u Zvezdi i da postanu prepoznatljivi brendovi Crvene zvezde svuda u Evropi", ističe Terzić.

Uz pomenute igrače, tu su i nešto stariji diplomci Zvezdine škole: Savićević, Lazić i Kovačević, koji će uz odgovarajuće obeštećenje moći da napuste klub, dok će se od sledećeg leta ekipi priključiti desni bek Marko Mijailović i supertalentovani štoper Miloš Stojanović.

Komentari / 0

Ostavite komentar