Санели пријете због Карабатића: Попићеш метак!!!

Уредник емисије "Интервју 20" на БХТ1 Санела Прашовић-Гаџо добила је претеће поруке путем Фацебоока од извесног Асима Табаковића, који јој замера што је у емисији угостила Николу Карабатића и што се "зближава са Србима".

Остали спортови 08.05.2015 | 19:20
Санели пријете због Карабатића: Попићеш метак!!!

Између осталог, у поруци од 10. априла се Санела Прашовић-Гаџо назива погрдним именима, пише "Дневни аваз".

"У поруци се наводи да пазим кога прозивам, јер би ме могао метак спуцати из неког аута", рекла је она и додала да је била шокирана, јер су "пре новинари имали претње када открију нешто криминално или политички неподобно, а ово је била претња упућена због спортске емисије са најбољим рукометашем на свету".

Према њеним речима, прије три дана сазнала је да је Федерална управа полиције дошла до података да се особа која јој је претила налази у Француској, те да је случај прослеђен Французима.

Недавно је у БХРТ стигла претећа порука да ће припадници "Исламске државе" минирати зграду овог медија, која је упућена са "Фацебоок" профила Абу Сухајла Салахадина.

БХРТ је примила прексиноћ озбиљну претећу поруку у којој је писало да ће зграда у којој је смештена Управа бити минирана и дигнута у ваздух.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

хало

08.05.2015 17:37

Пусте се тих глупости, које та Санела? Свако има право да писе ста год зели и не мозе му нико ниста, на основу само писања, то су прице за малу дјецу, као проследито Француској, сад це Французи одмах у потрагу, хехехе, брига њих за Санелом

ОДГОВОРИТЕ