Saneli prijete zbog Karabatića: Popićeš metak!!!

Urednik emisije "Intervju 20" na BHT1 Sanela Prašović-Gadžo dobila je preteće poruke putem Facebooka od izvesnog Asima Tabakovića, koji joj zamera što je u emisiji ugostila Nikolu Karabatića i što se "zbližava sa Srbima".

Ostali sportovi 08.05.2015 | 19:20
Saneli prijete zbog Karabatića: Popićeš metak!!!

Između ostalog, u poruci od 10. aprila se Sanela Prašović-Gadžo naziva pogrdnim imenima, piše "Dnevni avaz".

"U poruci se navodi da pazim koga prozivam, jer bi me mogao metak spucati iz nekog auta", rekla je ona i dodala da je bila šokirana, jer su "pre novinari imali pretnje kada otkriju nešto kriminalno ili politički nepodobno, a ovo je bila pretnja upućena zbog sportske emisije sa najboljim rukometašem na svetu".

Prema njenim rečima, prije tri dana saznala je da je Federalna uprava policije došla do podataka da se osoba koja joj je pretila nalazi u Francuskoj, te da je slučaj prosleđen Francuzima.

Nedavno je u BHRT stigla preteća poruka da će pripadnici "Islamske države" minirati zgradu ovog medija, koja je upućena sa "Facebook" profila Abu Suhajla Salahadina.

BHRT je primila preksinoć ozbiljnu preteću poruku u kojoj je pisalo da će zgrada u kojoj je smeštena Uprava biti minirana i dignuta u vazduh.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

halo

08.05.2015 17:37

Puste se tih gluposti, koje ta Sanela? Svako ima pravo da pise sta god zeli i ne moze mu niko nista, na osnovu samo pisanja, to su price za malu djecu, kao prosledito Francuskoj, sad ce Francuzi odmah u potragu, hehehe, briga njih za Sanelom

ODGOVORITE