Видео: Ривер славио у 2. Супер-класику!

Фудбалери Ривер Плејта савладали су Боку Јуниорс миниалним резултатом у првом мечу осмине финала Копа Либертадорес на Монументалу.

Фудбал 08.05.2015 | 15:40
Видео: Ривер славио у 2. Супер-класику!

Победу својој екипи донео је Санчес из пенала у 82. минуту, а реванш се ига за седам дана на Бомбоњери.

Два велика ривала су се прошле недеље састала у 205. лигашком Суперкласику, а победу је тада однела екипа Боке са 2:0.

И овај сусрет обележио је спектакл више од 60.000 навијача на трибинама, праћен сјајном кореографију уз незаобилазна пиротехничка средства.

Ривер ће у реваншу играти без Теофила Гутјереса који је искључен због другог жутог картона у 88. минуту.

У првом полувремену Ривер је притискао ривала на средини терена, спречавајући га да створи озбиљније шансе. Домаћи су пропустили три велике прилике преко Гутјереса и Морија. Бока је најближа голу на самом старту другог полувремена, али је голман Ривера био бољи у ситуацији један на један.

До победе је Ривер стигао поготком са беле тачке, а претходно је у казненом простору Марин оборио Мартинеса. Домаћи су могли и до убедљивије победе, пропустивши неколико добрих прилика, али тренер екипе био је задовољан оним што је приказала његова екипа.

"Морали смо да будемо одлучни , агресвини, успели смо у томе и заслужено победили. Можда смо могли да постигнемо још неки гол. Било је важно да победимо и не примимо гол", рекао је Гаљардо.

Коментари / 0

Оставите коментар