Video: River slavio u 2. Super-klasiku!

Fudbaleri River Plejta savladali su Boku Juniors minialnim rezultatom u prvom meču osmine finala Kopa Libertadores na Monumentalu.

Fudbal 08.05.2015 | 15:40
Video: River slavio u 2. Super-klasiku!

Pobedu svojoj ekipi doneo je Sančes iz penala u 82. minutu, a revanš se iga za sedam dana na Bombonjeri.

Dva velika rivala su se prošle nedelje sastala u 205. ligaškom Superklasiku, a pobedu je tada odnela ekipa Boke sa 2:0.

I ovaj susret obeležio je spektakl više od 60.000 navijača na tribinama, praćen sjajnom koreografiju uz nezaobilazna pirotehnička sredstva.

River će u revanšu igrati bez Teofila Gutjeresa koji je isključen zbog drugog žutog kartona u 88. minutu.

U prvom poluvremenu River je pritiskao rivala na sredini terena, sprečavajući ga da stvori ozbiljnije šanse. Domaći su propustili tri velike prilike preko Gutjeresa i Morija. Boka je najbliža golu na samom startu drugog poluvremena, ali je golman Rivera bio bolji u situaciji jedan na jedan.

Do pobede je River stigao pogotkom sa bele tačke, a prethodno je u kaznenom prostoru Marin oborio Martinesa. Domaći su mogli i do ubedljivije pobede, propustivši nekoliko dobrih prilika, ali trener ekipe bio je zadovoljan onim što je prikazala njegova ekipa.

"Morali smo da budemo odlučni , agresvini, uspeli smo u tome i zasluženo pobedili. Možda smo mogli da postignemo još neki gol. Bilo je važno da pobedimo i ne primimo gol", rekao je Galjardo.

Komentari / 0

Ostavite komentar