Партизан продужава финалну серију!

Одбојкаши Партизана продужили су финалну серију Виенер штедише лиге добивши трећи меч против Црвене звезде.

Остали спортови 08.05.2015 | 14:20
Партизан продужава финалну серију!

Црно-бели су након два пораза као домаћини, савладали највећег ривала 3-1 (14:25, 25:22, 25:20, 25:23), као гости на Бањици.

У првој победи Партизана доминирао је Марко Николић са 26 поена, а пратили су га Невен Мајсторовић са 14 и Милија Мрдак са 10. Најбољи у Звезди био је Филиш Стоиловић са 21 поеном, а по 11 су освојили Александар Гмитровић и Вук Милутиновић.

Четврти меч на програму је 9. маја, домаћин је такође Звезда, а евентуална "мајсторица" играће се три дана касније на Партизановом терену.

Партизан је у финалну серију ушао као једини непоражени тим у сезони у нашем првенству, па је имао предност домаћег терена у прва два меча.

Међутим, актуелни шампион Звезда добија највећег ривала у пет сетова оба пута, те долази до шансе да пред својим навијачима одбрани круну.

Црвено-бели су сјајно почели и прегазили Партизан у првом сету са 11 разлике, али се црно-бели неочекивано буде те праве велики преокрет.

Звезда у четвртом сету успева да надокнади три поена заостатка и долази до 20:20, али Партизан одличним блоком и сервисом стиже до прве победе.

Коментари / 0

Оставите коментар