Partizan produžava finalnu seriju!

Odbojkaši Partizana produžili su finalnu seriju Viener štediše lige dobivši treći meč protiv Crvene zvezde.

Ostali sportovi 08.05.2015 | 14:20
Partizan produžava finalnu seriju!

Crno-beli su nakon dva poraza kao domaćini, savladali najvećeg rivala 3-1 (14:25, 25:22, 25:20, 25:23), kao gosti na Banjici.

U prvoj pobedi Partizana dominirao je Marko Nikolić sa 26 poena, a pratili su ga Neven Majstorović sa 14 i Milija Mrdak sa 10. Najbolji u Zvezdi bio je Filiš Stoilović sa 21 poenom, a po 11 su osvojili Aleksandar Gmitrović i Vuk Milutinović.

Četvrti meč na programu je 9. maja, domaćin je takođe Zvezda, a eventualna "majstorica" igraće se tri dana kasnije na Partizanovom terenu.

Partizan je u finalnu seriju ušao kao jedini neporaženi tim u sezoni u našem prvenstvu, pa je imao prednost domaćeg terena u prva dva meča.

Međutim, aktuelni šampion Zvezda dobija najvećeg rivala u pet setova oba puta, te dolazi do šanse da pred svojim navijačima odbrani krunu.

Crveno-beli su sjajno počeli i pregazili Partizan u prvom setu sa 11 razlike, ali se crno-beli neočekivano bude te prave veliki preokret.

Zvezda u četvrtom setu uspeva da nadoknadi tri poena zaostatka i dolazi do 20:20, ali Partizan odličnim blokom i servisom stiže do prve pobede.

Komentari / 0

Ostavite komentar